FARSANGI MULATSÁG
2016. február 26

Itt a farsang, áll a bál…” – A felsős diákok farsangi mulatsága

A felső tagozaton működő Diákönkormányzat február utolsó péntekjén rendezte meg hagyományos télbúcsúztató mulatságát: a FARSANGOT.

Minden osztályközösség felkészült és derekasan helyt is állt: ötletesebbnél ötletesebb produkciókkal kápráztatta el a nyolctagú zsűrit. A zsűri az idén minden fellépő csapatot rangsorolt és díjazott, így bízunk benne, hogy minden közösség eredményesnek érezte magát a megmérettetésen.

Az osztályok jelmezes bemutatójának eredménye a következőképp alakult: III. helyen végzett a 8.a osztály "9 fiú és 2 lány, avagy mégsem?" elnevezésű produkciója, II. helyezett lett a 7.b osztály "Csimm-bumm cirkusz" című előadása. Az I. helyet pedig a 8.c osztály "Reklámőrültjei" szerezték meg, jutalmuk egy óriási torta volt.

Az egyéni jelmezesek közül kiemelkedően szép volt Kolmanics Dóra Páva elnevezésű jelmeze, valamint Zachar Dániel Lovas cowboy fantázianevű öltözéke.

A jelmezes produkciók után diszkó következett, amelyet a mazsorettes lányok tánca, valamint a bálkirály-bálkirálynő választás eredményhirdetése szakított csak félbe. Az idei tanév legszebb és legnépszerűbb nyolcadikos leányzója Vachal Krisztina lett, a fiúk közül a
leghelyesebb címet Dalmadi Dávid 8.a osztályos tanuló érdemelte ki.

A helyszínen büfé üzemelt, melyet a 8.b osztályosok üzemeltettek. Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte, és kimulatta magát ezen a péntek délutánon.

Köszönjük a zsűri, a felkészítő nevelők, valamint a Szülői Munkaközösség munkáját.

A DÖK tagjainak nevében Pap Szilvia DÖK segítő nevelő

További képek megtekinthetők az alábbi linken:
https://www.facebook.com/unk.dok/media_set?set=a.831264170317990.1073741849.100003032441718&type=3&pnref=story

 

 

@Napló

Események

Hátra

Előre