Osztálykiránduláson a Vörösmartysok

Az 5.A és a 7.A osztály Budapesten a Tropicariumban járt, ahol érdekesnél érdekesebb állatokat csodálhattunk meg! Egy kellemes napot töltöttünk együtt!

Ha június és végre lehet “osztálykirándulni”, akkor az 1.a és 1.b osztály beveszi Kecskemétet! Irány a Vadaspark és a Planetárium! A kis elsősök szupercsapat, a Planetárium lézershowján megmutatták, hogy tudnak bulizni! Édes-aranyos – Tündéri kirándulás volt! 🤗🧚‍♀️

Végre elérkezett a kirándulások időszaka,az egész 4.b EGYÜTT❣️
Vonattal utaztunk Budapestre: múzeumban jártunk, állatkertben voltunk és nagyot játszótereztünk. Élményekkel, nevetéssel teli napot tudhatunk magunk mögött.

Izgatottan várta a 3.b és a 4.a osztály június 2-át. Ezen a napon Szarvason kirándult a két osztály közösen. Megnéztük Mini Magyarország nevezetességeit, sétáltunk az Arborétumban. A nap fénypontja a hajókázás volt! Kicsit fáradtan, de annál több élménnyel tértünk haza. 😊

Ahol bárki a kezébe foghat egy 250 millió forintot érő aranytömböt – Megnéztük az új és interaktív Pénzmúzeumot
Az idei tanév utolsó kirándulására megérte várni. Három osztálynyi tanuló (5.b, 7.b, 8.a) kirándult ma a fővárosba. Vonattal utaztunk a Magyar Pénzmúzeum és Látogatóközpontba. A kiállítás interaktív módon mutatja be a pénz világát. Az egész olyan, mint egy életre kelt stratégiai játék, ahol gazdálkodhatunk, kereskedhetünk, tőzsdézhetünk, miközben a pénz kultúrtörténetével is alaposan megismerkedünk. Fotózkodhattunk a stilizált aranyrudakból felépített Aranyvonattal, játszva tanultuk meg hogyan kell bánni a pénzzel. A gyerekek elkészíthették a saját pénzüket, saját kezükbe vehették a 250 millió forintot érő aranytömböt. A múzeum megközelítése metróval történt, ami maradandó élményt nyújtott a gyerekeknek. A városmajori téren egy kis focizásra is volt időnk. Végül az Aréna pláza volt a záró programunk. A gyerekek egy szuper kalandnak voltak ma részesei.