2022. decemberi hírek

Az Újszászi Vörösmarty diákjainak és pedagógusainak életében a december hónap mindig nagyon mozgalmas és eseményekkel teli. Nem volt ez az idén sem másként.
Tanulóink számos rendezvényen örvendeztették meg a kicsiket és nagyokat műsoraikkal. A hónap eseményeire a koronát a mai napon megtartott iskolai karácsonyi műsor tette fel. Műsorunkat az est folyamán a szülők és hozzátartozók is megtekinthetik.
Köszönöm minden gyermeknek és kollégának a munkáját, azt, hogy a gyermekek a műsorokban megmutatták/megmutathatták tehetségüket és ezzel boldog pillanatokat szereztek mindenkinek. Mert: JÓNAK LENNI JÓ!
Janikovszky Éva szavaival kívánok békés boldog karácsonyt mindenkinek: a város lakosságának, az újszászi intézmények dolgozóinak, társintézményeknek.
„Hetek óta készültünk erre a napra. A szeretet ünnepére. Most itt van. Együtt vagyunk a mieinkkel. Szép ez az ünnep, de törékeny, kényes, mint a finom üveg. Megkarcolhatja, összetörheti egy fintor, egy rossz szó, egy akaratlan mozdulat. Vigyázzunk rá.

Mosolyogni tessék! Szívből, igazán.”