Levél leendő elsős szülők részére 2022/2023

Leendő elsősöknek

Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

5052 Újszász, Kossuth út 13.

06/56 552-060

 

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm a kedves Szülőket a 2022/2023-es tanévre történő beiskolázás kapcsán. Hamarosan elérkezik az idő, amikor gyermekük elballag az óvodából és iskolás lesz. Szülőként jól tudom, hogy minden szülő a legjobbat szeretné a gyermekének, ami igaz az iskolaválasztásra is. Az iskola légköre, a körülmények adják, hogy a gyermek szeressen iskolába járni, motivált legyen, élményként élje meg a mindennapokat. Az iskolakezdés sikeressége, a jó közösség, a szeretett tanító néni a gyermek jövőjét életre szólóan meghatározhatják.

Bár szeptemberben úgy terveztük, hogy havi rendszerességgel szervezett foglalkozásokon látjuk vendégül Önöket és gyermekeiket, amelyek alkalmával megismerkedhetnek a tanítónénikkel, az iskolával. A járványügyi helyzet azonban átírt mindent. Az idei tanévben személyes megjelenéssel nem tudtunk foglalkozásokat tartani. Pedagógusaink által készített kisfilmekkel talán sikerült egy kis útmutatót adni az iskolakezdéshez.

Emellett összeállítottunk egy tájékoztató füzetet, amely minden fontos információt tartalmaz iskolánkról.

És a tavaszi időszakban tervezünk egy családi napot szervezni, amelyen a gyermekek és Önök, szülők is részt vehetnek. Itt lesz alkalmuk feltenni kérdéseiket, megismerkedni a tanítónénikkel, esetleg betekintést nyerni az iskola életébe. A rendezvény pontos időpontjáról hamarosan tájékoztatom Önöket.

És engedjék meg, hogy bemutassam a 2022/2023-as tanévben első osztályos tanítónéniket:

1.A osztályfőnöke: Sillinger Zsanett és tanítótársa Sándor Nóra

1.B osztályfőnöke: Simon Ágnes és tanítópárja: Lénártné Kontor Barbara

 

Szeretettel várjuk gyermekét!

                                                                       Makainé Zérczi Zsuzsa
intézményvezető

Sillinger Zsanett

Sándor-Nóra-vagyok 

simonagi

Lénártné Barbi