Szülők értesítése

Kedves Szülők!

 

 

A koronavírus-járvány megelőzése érdekében minden tanításon kívüli program – ünnepség, verseny, kirándulás, sportrendezvény, Lázár Ervin Program, stb – felfüggesztésre kerül, továbbá elmarad a március 16-ra tervezett fogadó óra is. Érdeklődni telefonon lehetséges és a KRÉTA levelező rendszerén keresztül.

Több mint két hét óta az iskolában a nap folyamán többször fertőtlenítjük a kilincseket, korlátokat, kapcsolókat, jó ideje fertőtlenítő kézmosót, papírtörölközőket helyeztünk el a mellékhelyiségekben. Minden szükséges óvintézkedést megtettünk és ehhez mindenből elegendő vegyszer és eszköz áll a rendelkezésünkre.

Rendkívül fontos az alapos, szappanos kézmosás a mosdóhelyiségekben, különös tekintettel az étkezések előtt.

Kérem, hívják fel Önök is gyermekeik figyelmét arra, hogy kizárólag zsebkendőbe, illetve könyökhajlatba köhögjenek-tüsszögjenek! Kerüljék a kézfogást, puszilkodást, és egyéb szoros testi kontaktust. Próbálják meg elkerülni az arcuk, különösen a szemük, szájuk, orruk piszkálását!

Tájékozódásként a https://koronavirus.gov.hu oldalt célszerű használni. Ezen a felületen a megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videók is megtalálhatók.

Vigyázzunk magunkra, egymásra, a gyermekekre!

Együttműködésüket mindannyiunk egészsége érdekében köszönöm!

 

Újszász, 2020. 03. 13.

 

 

Bogárné Simon Klára

intézményvezető