Tanévzáró 2024

2024. június 26-án, szerdán tartottuk tanévzáró ünnepségünket, amely idén rendhagyó módon iskolánk aulájában került megrendezésre. Az ünnepséget a harmadik évfolyamos tanulók műsorával nyitottuk meg. Köszönjük a gyerekeknek és felkészítőjüknek, Kurdiné Tóth Melinda tanítónőnek a színvonalas műsort.

Az ünnepi műsort követően iskolánk igazgatónője, Makainé Zérczi Zsuzsanna tartotta meg évértékelő beszédét, melyben kitért többek között arra, hogy mennyi színes és érdekes program valósult meg a 2023/2024-es tanévben, illetve hogy mennyi kemény munka és kitartás kísérte végig az egész évet.

Ez utóbbinak meg is lett a gyümölcse: 73 kitűnő tanulónk lett ebben a tanévben. A nyolcadikosok valamennyien magasabb iskolai fokon folytathatják tanulmányaikat a következő évben, sokan az általuk legjobban vágyott intézményben. 3 tanuló már a ballagáson megkapta a nyolc éven át kitűnő tanulmányi eredményéért az emlékplakettet, de az évzáró ünnepségen is köszöntöttük őket egy-egy oklevéllel.  Oláh Olivér, Szőke-Bóta Balázs és Kocsis-Király Vajk igazi példakép valamennyi vörösmartys kisdiák számára.

Iskolánkban rendkívül fontos, hogy ne csak a gyerekek eszét pallérozzuk, de a testi fejlődésükre is odafigyeljünk. Szinte nincs olyan évfolyam, osztály, ahol ne lenne valaki, aki a tanulás mellett a sportolásban is kiemelkedő teljesítményt nyújt. Ezen tanulók közül minden évben néhányan kiérdemlik a Jó tanuló, jó sportoló címet. A 2023/2024-es tanévben Jó tanuló, jó sportoló lett Oláh Olivér 8.a, Debrei Alexandra 7.a és Konka Zsombor 6.a osztályos tanuló. Őket Kaló Istvánné és Farkas Lilla köszöntötték.

Két nagyra becsült és szeretett kollégánkat pedig elbúcsúztattuk. Székelyfalvi Gáborné és Balkovicsné Vágó Katalin tanárnők az utolsó tanévüket töltötték velünk. Mindketten hosszú éveken keresztül dolgoztak iskolánkban, kezeik alatt nevelkedett megannyi újszászi kisdiák. Mindketten fontos részei voltak iskolánk életének, hiányukat meg fogjuk érezni a következő tanévben, de kívánunk mindkettőjüknek kellemes, pihenéssel és vidámsággal teli nyugdíjas éveket. Köszönjük a kitartó és kiváló munkájukat!

Valamennyi újszászi kisdiáknak kívánunk élményekben gazdag, kellemes nyarat. Szeptember találkozunk!