Vörösmartys Erzsébet tábor – felső tagozat

„DigiSport – Digitális és sportvilág” az Erzsébet táborban. A tábor június 24-28. között zajlott, rengeteg érdekes és izgalmas programmal. Az első napon a gyerekek megismerhették a heti programokat, melyek között szerepelt az Olimpia, a számítógépezés, a robotika, az e-sport, a mindennapos sportágak, valamint az úszás – strandolás.
Tábori focibajnokságot rendeztünk vegyes (fiú-lány) csapatokkal, a tanulók tollaslabdázhattak, pingpongozhattak a hét folyamán. Tóth Gábor tanár úr vezetésével, a gyerekek még több információt gyűjthettek az Újszászon már hagyományosnak tekinthető lábtoll-labda történetéről, bajnokairól, a szabályokról. A tudásukról egy kvízfeladatban adhattak számot.
A 4. napon Egerben kirándult a csapat. A Líceum épületében rendhagyó órán vettünk részt, ahol különböző fizikai és kémiai kísérleteket láttunk. Látványos és izgalmas volt! Ezt követően az Egri várban folytattuk napunkat, ahol Gárdonyi Géza síremlékéhez is elsétáltunk. Fáradtan, de élményekkel tele tértünk haza.
A tábor egyik nagy sikere a strandolás volt. 2 délutánt a Jászboldogházi Strandfürdőben töltöttünk, ahol az úszás mellett jutott idő strandolni is.
Az élménybeszámolók alapján a gyerekek is jól érezték magukat! ❤
Köszönjük a táboroztató pedagógusok kitartó munkáját!